Megújultunk! Friss dizájn, régi-új célok a Men.hu-n

Merőben új külsővel vár mindenkit hazánk szórakoztató lifestyle férfimagazinja, a Men.hu. Nem csupán az arculat változott meg, oldalunk strukturálisan is átalakult.

A kor és az olvasók elvárásainak, valamint természetesen a saját igényeinknek is megfelelve a dizájn letisztultabbá vált, reszponzív tulajdonságának köszönhetően pedig ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja a Men.hu képernyőmérettől függetlenül.

Látogatóink könnyebben megtalálhatják a számukra érdekes írásokat az újításoknak köszönhetően. Ezt a célt szolgálják az életmód- és szórakoztató cikkeinket hét nagy kategóriába rendezett rovataink, a lenyíló alrovatok, a népszerű, felkapott témákhoz vezető kulcsszavak, és a sliderben kiemelt 3-3 friss anyag.

A letisztultság érdekében az alap fehér, ehhez társítottunk egy kiemelésre, figyelemfelkeltésre kiválóan alkalmas színt, a pirosat, vöröset, mely ugyanakkor szimbolikus jelentéssel is bír. Jelképezi többek között az erőt, a szenvedélyt és a bátorságot, valamint a vidámságot is. Ezen színösszeállítás jól jellemzi férfimagazinunkat, hiszen könnyed, egyszerű, pozitív és friss, ugyanakkor nem hiányzik belőle a tűz, a temperamentumosság, az életerő és életöröm sem.

Mindaz ami bevált, megmaradt, tehát a magazinunk továbbra is „könnyed, szórakoztató, emellett segítség is a férfiaknak az élet minden területén” – ahogyan azt az alapító igazgató, Csizmadia Zsolt is szavakba öntötte a lap indításakor. Az oldal életébe – ahogyan eddig is, ám most megújult erővel, nagyobb lendülettel – az olvasóinkat még inkább be kívánjuk vonni, így a Men.hu nem csupán egy honlap a sok közül, hanem egy klub, útmutató, origó a férfiaknak a minőségi találkozás jegyében.