Új stylist és sminkes szakértővel bővült a Bien Beauty Team

szakertok_cikkbeSzeptemberben a méltán sikeres Style and Blog két lány tagja igazolt az oldalhoz stylist szakértőként, Erdei Panni és Szigeti Emese személyében.

A Style and Blog csapat alapítói több mint 3 éve indították útjára az oldalt, ahol outfitekkel, divat tippekkel, valamint szépségápolással kapcsolatos témákkal foglalkoznak. Facebook oldalukat közel 100 000 felhasználó követi nap mint nap és már 2 szakmai díjjal is büszkélkedhetnek.

A lányok teljesen új köntösbe csomagolva fogják a leghasznosabb tanácsokat megosztani az olvasókkal a Stílustanácsadás projekt keretén belül, valamint hetente egyszer elhozzák a legfrissebb trendeket a kifutók világából. Ezen kívül videós anyagokban is bejelentkeznek.

Nagy Rebeka sminkszakértő az Il Makiage-nál szerezte képesítését, ahol az alapoktól kezdve a maszkolás tudományát is elsajátította. Jelenleg Nagy Ádám fotós mellett dolgozik portfólió fotózásokon, továbbá alkalmi sminkek elkészítését is vállalja.

Rebeka a legpraktikusabb tippeket hozza el az olvasók számára, melyek segítségével akár a kevésbé gyakorlottak is könnyedén elsajátíthatják a lélegzetelállító make upok elkészítésének fortélyait.