„Sebességmámor, mindenki ezzel vádol…”

b3Te elképzelted már, milyen lehet egy profi pilóta mellett végigszáguldani a Hungaroring aszfaltján? A bien.hu és a Men.hu mert nagyot álmodni, és két olvasója számára olyan élményt szerzett, amit biztosan nem felejt egyhamar!

A B3 Racing Teammel közösen 2 hetes nyereményjátékot indítottunk, melynek alkalmával a játékosoknak a lehető legrövidebb idő alatt kellett megtalálniuk az luxusautókat ábrázoló képek párját. Két szerencsés nyertesünket igazi adrenalinbombával ajándékoztuk meg, hiszen közel 200 km/h-ás sebességgel repeszthettek végig a versenypályán Bús Edina, valamint Fekete Dominik mellett.

Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy mi is megtapasztalhattuk a saját bőrünkön milyen is az a sebességmámoros állapot, mindezt egy RCM Swift Racer anyósüléséről, Báldi Gergő, valamint Boldizs Bence mellett.

A kampány során Facebook kommunikációnkkal 160 000 embert értünk el, a játékot tartalmazó landing page közel 5000 PV-t, a bannerek 1,2 millió AV-t generáltak, illetve 7000 átkattintást eredményeztek.