Tőlünk volt hangos a Balaton

csapatepito_cikkbeA nyár beköszöntével kalandos utazásra indult a Netbase csapata, a csapatépítő keretében pedig a magyar tenger is megismerhette a Bien és Men virtust.

Habár nem vagyunk balerinák, mégis mosolyogva egyensúlyoztunk a Zamárdi Kalandpark kötelein, hősiesen leküzdve a 8 méter magasban csüngő akadályokat.

A függeszkedésben, mászásban és siklásban megfáradt testünket finom falatokkal jutalmaztuk a Szent Kristóf Pincészet jóvoltából, ahol házi készítésű sonkákat, kolbászokat, bográcsos marhapörköltet kóstoltunk isteni borok kíséretében, az estét pedig a Zamárdiban élő Rétes-királynő díjnyertes, házi, húzott rétesei koronázták meg.

Második nap a siófoki kikötőben már hattyúk közelébe is merészkedtünk, s bár az égiek nem voltak kegyesek hozzánk, mégis hajóra szálltunk. A fedélzeti kalandok után ismét a gasztro élvezeteknek hódoltunk amolyan hamisítatlan olaszos hangulatban.

Kisbuszunk élmények, izgalmas pillanatok és egy átbeszélgetett este történeteivel megpakolva robogott haza, új kihívások felé kormányozva a legénységet.