Szívhez szóló meglepetés a bien.hu és a Forcapil szervezésében

Kozlemeny_kepBudapest, 2015. május 14. – Exkluzív lehetőséggel ajándékozta meg egyik olvasóját és édesanyját a bien.hu a Forcapillal együttműködésben. A projekt keretében a szerencsés személyre szóló slideshow-val, a mozivásznon köszönthette fel anyukáját. A nem mindennapi meglepetésről az életmód portál kisfilmet is forgatott.

Életre szóló élménnyel ajándékozta meg egyik olvasóját és édesanyját a bien.hu a Forcapillal karöltve. A két márka egy nyereményjáték keretében kiválasztott játékossal közösen nem kisebb meglepetést készített elő, minthogy mozivásznon, személyre szabott slideshow-val köszönti fel a szerencsés anyukáját.

A filmvetítésnek álcázott programon a csapat az előzetesek közé csempészte be a nem mindennapi üzenetet, a különleges projektről pedig kisfilmet is forgatott a Bien stábja.

„Életmód portálként minden napunk középpontjában a nő áll, tartalmainkkal, kampányainkkal a női szerepek élményekkel teli megélésében segítjük őket. Éppen ezért egy igazán különleges aktivitással szerettük volna emlékezetessé tenni az anyák napját szülő és gyermek számára. Örömünkre szolgál, hogy a kezdeményezéshez – a közös misszió okán – partnerünk, a Forcapil is csatlakozott, hiszünk abban, hogy az egybecsengő célokért való együttműködések révén rendkívüli eredmények születhetnek.” – mondta Vadász Alexa, a bien.hu kommunikációs vezetője.

A kisfilm itt megtekinthető!

A sajtóközlemény innen letölthető!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s