Szépségszakértőkkel erősít a bien.hu

Budapest, 2015. február 23. – Szépségszakértő csapatot igazolt a Netbase Mediához tartozó bien.hu. A stylist, sminkes, fodrász és videobloggerből álló Bien Beauty Team elsősorban edukatív szöveges és kisfilmes tartalommal, tanácsadással várja az olvasókat, a kreatív megjelenési lehetőségek révén pedig újabb felületeket kínál partnerei részére. A szakembergárda által a médium offline platformokon is erősíti a jelenlétét.

BBT_logovalSzépségszakértő csapatot épített az egyik legolvasottabb női életmód portál, a bien.hu. A stylist, sminkes, fodrász és videobloggerből álló szakembergárda divat, szépségápolás, make-up témájú cikkekkel és kisfilmes tartalommal ad útmutatást az olvasóknak, emellett rendezvényeken, PR riportokban képviselik a márkát, valamint személyes tanácsadással állnak a felhasználók rendelkezésére.

A Bien Beauty Team életre hívásával a portál célja, hogy az olvasói és piaci igényeknek megfelelően fejlessze a tartalmat, bővítse az oldal által kínált kreatív hirdetési lehetőségek körét, elősegítse az elköteleződést, hangsúlyozza a márka emberközeliségét, ezenfelül offline platformokon is erősítse a brand megjelenését.

A Bien Beauty Team tagjai:

Cseh Éva stylistként olyan televíziós produkciókban is dolgozott korábban, mint a Havas, a Reggeli vagy a Hatoslottó. Ezenfelül számos „átalakítós” projekt és fotózás áll a háta mögött. Tehetségét divattervezőként is megcsillogtatta, 2009 óta kapszula kollekciók tervezésével is foglalkozik.

Bukor Ágnes, sminkes nemcsak a tökéletes make-up szakértője, a maszkok, sebek készítése, valamint a gyermekarcfestés is közel áll szívéhez. Referenciái között olyan nevek szerepelnek, mint Sármán Nóra, Borzi Vivien vagy Udvardi Attila.

Viszkok Fruzsina, videoblogger 4 éve vezet szépségápolással foglalkozó blogot. Másfél éve az egyik legnépszerűbb videomegosztón is megjelennek anyagai, a csatorna több mint 3 milliós nézettséggel rendelkezik. Fruzsi mára az egyik legnépszerűbb videoblogerré vált hazánkban.

Lafferton Annamária az elrontott frizurák helyrehozására specializálódott fodrász. Hajmodellként is sokrétű tapasztalatra tett szert, professzionális tudását pedig 3 éven keresztül tökéletesítette egy budapesti mesterfodrász mellett. 2010-ben megnyitotta első önálló szalonját Lafferton Fodrászat néven. Facebook oldalát több mint százezren követik.

A sajtóközlemény letölthető formában itt található:

 Sajtokozlemeny_Szepsegszakertokkel_erosit_a_bien_hu_20150223

A kép letölthető formában itt található

A Bien Beauty Team logo letölthető formában itt található

 

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s