Megalakult a Bien Beauty Team!

BBT_logovalSzépségszakértőkkel bővült a bien.hu csapata! A stylistből, sminkesből, fodrászból és videobloggerből álló szakembergárda divat, szépségápolás, make-up témájú cikkekkel és kisfilmes tartalmakkal ad útmutatást látogatóinknak. Mindezek mellett rendezvényeken, PR riportokban képviselik a márkát, valamint professzionális tanácsadást nyújtanak a felhasználók számára.
A Bien Beauty Team megalakításával portálunk célja, hogy az olvasói és piaci igényeknek megfelelően fejlesszük a tartalmat, bővítsük a kreatív hirdetési lehetőségek körét, elősegítsük az elköteleződést, hangsúlyozzuk a márka emberközeliségét, ezenfelül offline platformokon is erősítsük brand megjelenését.

Előző hírlevelünkben bemutatásra került Cseh Éva, stylist, Bukor Ágnes, sminkes és Viszkok Fruzsina, videoblogger, azonban a csapat Lafferton Annamária érkezésével vált teljessé.
Annamária, az elrontott frizurák helyrehozására specializálódott fodrász, aki professzionális tudását 3 éven keresztül tökéletesítette egy budapesti mesterfodrász mellett, majd 2010-ben megnyitotta első önálló szalonját Lafferton Fodrászat néven.

Büszkék vagyunk arra, hogy Annamária szakértői megnyilvánulásai mellett a bien.hu a Lafferton online kommunikációjának szerves részét képezi.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s