Különdíjas cikkel büszkélkedhetünk

csokisjpgA Magyar Édességgyártók Szövetsége újságírói pályázatán különdíjat nyert a bien.hu főszerkesztőjének cikke, Tejcsoki kategóriában. A versenyre édesség témában készült írásokkal, riportokkal, infógrafikákkal és egyéb, a médiában publikált anyagokkal lehet pályázni.

A beérkezett pályaművek elbírálásában illusztris zsűritagok vettek részt:
• Sánta Sándor, elnök, Magyar Édességgyártók Szövetsége
• Kubányi Jolán, elnök, Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
• Karai Dávid, főszerkesztő, NoSalty
• Veiszer Alinda, újságíró, televíziós szerkesztő-műsorvezető

Sándor Alexandra Valéria a csokoládé szervezetre gyakorolt jótékony hatásait vizsgálta tudományos szempontok szerint.

Az cikk az alábbi linken olvasható:
Karcsúsít és jó a szívnek: 5 tudományos érv a csokievés mellett

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s