Vadász Alexa

Kommunikációs csapatot építünk

Örömmel számolunk be arról, hogy a Netbase Mediához tartozó bien.hu és men.hu oldalak kommunikációjának támogatására önálló team-et építünk, amelynek vezetésére Vadász Alexát kértük fel.

Vadász Alexa
Vadász Alexa

Június elején stratégiai irányváltás mellett döntöttünk, amelynek keretében három lépésben irányoztuk elő a működési folyamatok átstrukturálását, így az önálló sales csapat kialakítását, a szerkesztőség átszervezését, valamint a kommunikációért felelős terület erősítését.

Egy évvel ezelőtt, meghívásos tenderen választottunk ügynökséget női életmód magazinunk márkaépítésének elősegítéséhez, ám válaszul az egyre növekvő ügyféligények kielégítésre, a továbbiakban az inhouse megoldások mellett döntöttünk. A cél mindkét brand pozíciójának megszilárdítása a piacon.

A szakember korábban ügynökségi oldalon, senior ügyfélmenedzserként koordinálta a bien.hu projektjeit. Az elmúlt egy évben számos sikeres kampányt valósítottunk meg, az együttműködést pedig mindenképpen folytatni szerettük volna, azonban saját team-mel, ezért esett a választás Alexára.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s